Inspiroiva mentori EijaSelina

lämmöllä ja luottamuksella
syvällä ymmärryksellä

Elämässä tulee matkan varrella vastaan tilanteita, jotka käynnistävät meissä henkisiä prosesseja, jotta kasvaisimme, paranisimme ja pääsisimme “seuraavalle portaalle” omassa kasvussamme ihmisinä.


Tällaisia tilanteita voivat olla

ero
muutto
läheisen kuolema
työpaikan vaihto
jokin muu merkittävä tapahtuma elämässä
sisäinen vahva tunne siitä, että jotain on muututtava
tunnistamaton ja epämääräinen ahdistus ja tyytymättömyys elämään, vaikka kaikki on päällisin puolin hyvin

Näihin probleemiin on tärkeää hakea apua myös terveydenhuollon puolelta etenkin silloin, kun tilanteet ovat akuutteja. Tosiasia on, että jokainen, ihan jokainen voi hyötyä terapiasta tavalla tai toisella. Ihmisen historia on ollut traumatsoiva ja haavoittava meille ihan jokiselle omalla tavallaan. Olemme tulleet evoluutiossamme aikaan, jolloin meillä on riittävä viisaus lähteä täysivaltaisen paranemisen polulle kukin omalla kohdallamme.


Prosessien edetessä tilanteet voivat muuntuvat sellaisiksi, ettei niihin välttämättä enää tarvitse tai saa apua sairaanhoidon piiristä.

Tällöin kysymys voi olla tarpeesta löytää työkaluja ja tukea omaan työskentelyyn itsensä kanssa. Silloin apu voi löytyä henkilökohtaisesta mentorista ,joka auttaa ja helpottaa omalla polulla etenemistä itsellesi parhaaksi katsomaasi suuntaan.

Inspiroiva EijaSelina – mentorina sinulle

Miten autan sinua?

Varaa tutustumisaika, jossa teemme sinulle kattavan kartoituksen elämäntilanteestasi. Jos tutustumiskäynnin jälkeen haluat jatkaa työskentelyä, laadimme sinulle oman ”kartan matkallesi”.

Työskentely on tavoitteellista, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen avun juuri sinulle.
Tapaamisissa käytän:

– rentouttavia menetelmiä
– energiahoitoa
– oivalluttavaa ja avaavaa keskustelua
– konkreettista ohjausta kotitehtävineen
– joogan elementtejä
– näkijänä autan sinua korkeimmaksi parhaaksi sinne, minne haluat mennä.

Intuitiivisesti autan sinua juuri sinun tarpeidesi mukaan ja korkeimmaksi parhaaksi vastuullisesti ja turvallisesti tehtäväni mukaisesti.

Tutustumiskäynti 40€

Jatkokäynnit 65€/h tai sopimuksen mukaan


“Menetelmä on lempeä, rehellinen ja armollinen sekä toimiva tapa löytää ajankohtaisia ydinkohtia itsestä ja elämästään matkalla kohti tervettä ja onnellista elämää, jonka avulla askel kerrallaan saadaan oma kokonaispotentiaali käyttöön puhtaimmillaan.”

 

EijaSelina 044 3291781

eija@valoavain.fi

KAIKKI AJANKOHTAINEN LÖYTYY FACEBOOKISTA!