Mitä on hermoratahieronta? Tässä artikkelissa jaan sinulle kokemukseni hermoratahieronnasta Kuopiossa. Listaan myös 5 syytä, miksi hermoratahierontaa kannattaa kokeilla.

Minua kiusannut, ilmeisesti hermosärky vasemmassa olkapäässäni ei ottanut helpottaakseen ollenkaan. Kipuilu oli jatkunut miltei kuukauden ilman mitään varsinaista akuuttia syytä. Röntgenkuvista eikä olkapään ultrasta ollut löytynyt mitään akuuttia, mikä aiheuttaisi kipua. Ilmeisesti syy oli rakenteellinen, kehoni heikoin lenkki, josta kerroin toisessa postauksessa.

Mietiskelin millä helpottaisin kipua ja kuullostelin vaihtoehtoja. Hermoratahieronta tuntui nyt tarpeelliselle. Olin käynyt käsittelyssä aiemmin joitan vuosia takaperin.

Mistä löytyy hermoratahieronta Kuopiossa?

Ajoin autolla Kuopion keskustaan ja parkkipaikka läytyikin aivan nurkalta.

Kävellä vippasin Puijonkadulle. Ovi oikeaan rappuun löytyi helposti.

Summeritaulussa luki hermoratahieroja. Painoin summeria ja kipesin portaat ylös.

Ovella Merja oli ottamassa minut vastaan hymyillen.

Tila oli hyvin rauhallinen ja turvallisen tuntuinen.

Mitä hermoratahieronnassa tapahtuu?

Istuuduin hoitohuoneessa olevalle mukavalle nojatuolille Merjaa vastapäätä ja asetin laukkuni maahan. Keskustelimme tilanteestani ja samalla Merja selasi paksua mappia ja valikoi hoitoalueita “hoitokortistosta”. Kävi hyvin selväksi, että niin sanottuja hoitoalueita on kehossa todellakin paljon ja täytyy osata valikoida oikeat asiakkaan tilanteen mukaan. Merjalla homma oli hallinnassa. Tuli luottavainen olo.

Keskustelumme jälkeen riisuuduin alusvaatteisilleni ja kävin hoitopöydälle pitkälleen. Kääriydyin peittoihin ja rentouduin hoidettavaksi. Käsittely kesti vajaat 2 tuntia. Hoito oli minusta jotain hieronnan ja akupistekäsittelyn tuntuista, rytmistä hierontaa, mutta kuitenkin erilaista. Rentouduin täysin ja vajosin unen ja valveen rajamaille…

Millainen oloni oli hermoratahieronnan jälkeen?

Hermoratahieronnan jälkeen olo oli raukea. Tuli tarve antaa keholle palautumisaikaa, kuten kuuluukin. Olen kokenut aiemminkin monet luontaishoidot hyvin vaikuttaviksi. Sanotaan, että kehoni ottaa hyvin hoitoa vastaan ja vastaanottokyky on parantunut sitä mukaa, kun olen käynyt hoidoissa.

Illalla koin voimakkaasti, että ikään kuin kehon sähköt eheytyivät ja aktivoituivat ja samalla ikään kuin yhdistivät minua myös maahan. Oma kokemukseni on, että niin sanottu maadoittuminen parantaa aina turvan tunnetta ja rauhoittaa.  Seuraavana päivänä keho oli ”hellä”, mikä kuuluu asiaan.

Kävin hermoratahieronnassa vielä toisen kerran vajaan kahden viikon kuluttua ensimmäisestä käynnistä. Olkapään kipu ei poistunut, mutta se helpotti ja koin, että olemukseni tasapainottui monelta muulta osin hoitojen avulla. Oma vaivani on sen verran “rakenteellinen” että tiedän, että paras lääke omalla kohdallani on hyvän huollon ohella oikearytminen lihaskuntoharjoittelu.

5 syytä kokeilla hermoratahierontaa

Jos kärsit migreenistä tai pääneärystä

Jos sinulla on levottomat jalat

Jos sinulla on vatsavaivoja

Jos sinulla on hormonaalisia ongelmaia

Tai jos sinulla on selkävaivoja

Lue lisää Merjan verkkkosivuilta tästä: https://www.merjasulola.fi/

Mikäpä olisikaan viisaampi investointi kuin investoida omaan hyvinvointiin, jos toiveena on yhä onnellisempi elämä. Oletko muuten varma, että tiedät mihin rahasi kuluu? En ollut minäkään. Katso lisää tästä!

Category
Tags

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *