BLOGI

VUOSI VAIHTUI, MUUTTUIKO ELÄMÄ?

Vuosi 2018 vaihtui uuteen vuoteen 2019. Muuttuiko elämä? Miten?

Millainen on sinun uuden vuoden vaihteesi? Mitkä perinteet ja tavat kuljettavat läpi vuoden vaihteen? Onko jotain mitä haluaisit tuoda omaan juhlaasi? Onko jotain tapoja ja perinteitä, joista haluaisit jo luopua ja ottaa tilalle jotain uutta?

Minulla on tapana muistella vuosi läpi ja tällä kertaa teen sen teidän kanssanne. Tämä on antoisaa tehdä yhdessä osana uuden vuoden aaton illan viettoa. Kurkkaa vinkki tuonnempaa. Muistelen mitä ihmeitä ja toiveiden täyttymyksiä sain kokea kuluneena vuonna. Mitä opin? Miten kannoin korteni kekoon ihmisenä tässä yhteisessä maailmassamme, josta kannamme yhteistä vastuuta.

Haluan arvostaa ja juhlistaa kulunutta elettyä vuotta ja päästää sen menemään. Haluan ottaa uuden vastaan ja ladata sen Rakkaudella ja Kiitollisuudella, Rohkeudella ja Sydämen luomisvoimalla. Siunaan sen Luottamuksella ja Antautumisella elämälle oman Luomisvastuuni kantaen.

Koska olen ihminen.

Eija Selinan vuosi 2018

Se oli vuosi, jona elämän hallinnan ja talouden hallinnan olemus parantui ja selkiytyi palvelemaan toivottua.
Sain avukseni ja tuekseni mentorin ja uskalsin avata liiketoimintani luottamuksella, jonka ansiosta aloin nähdä asiani paljon selkeämmin.

Se oli yrittäjän rutiinien vakiintumista sekä suunnan vahvistumista sisimmästä käsin. Kirjasin Luomiskirjaani vuosi-, puolivuosi-, kuukausi- ja viikko- sekä päiväkatselmusrungot, joita minun on hyvä ja selkeä noudattaa, suunnitellessani ja kuullostellessani aikeitani ja toimintaani. Luomiskirjani toimii ikäänkuin elämäni ja liiketoimintani käyttöohjekirjan.

Se oli irrottautumista kaikesta siitä, mikä rajoittaa tai estää minua olemasta ja ilmentämästä sitä, mitä yksinkertaisesti olen ja tekemästä sitä, mitä teen, mihin sydän kutsuu. Työstin ja hoidin itsessäni äitihaavaani.

Se oli rehellisiä valintoja vanhan mukavan ja uuden paremmin palvelevan välillä. Sain valita luomieni vaihtoehtojen väliltä mm. asumisen ja ihmissuhteiden alueella.

Se oli vuosi, jolloin ymmärsin karistaa turhaa ja ylimääräistä, mikä ei enää minulle kuulu ja oli ollut painolastina harteillani. Olen ollut puuhanaisena siellä ja täällä ja tänävuonna lopetin sen. Nyt touhuan vain täällä. Täällä missä energiani kohdentuu eikä leviä. Tätä saattaa joutua vielä harjoittelemaan. KURKKAA TÄMÄ.

Se oli vuosi jolloin omaa voimaani konkreettisen tuntuisesti palautui minulle itselleni. Tämä on kokemus, jota ei voi selittää, se täytyy kokea. Minulla se näkyi mm yhä paremmin omien rajojen löytymisenä ja ilmaisuna.

Se oli tantrinen viisaan hullun ja rohkean naisen vapauttamisen vuosi. Kesäiset tantriset kokemukset siinä ihanassa helteessä olivat uskomattoman ihania.

Se oli omaan autenttiseen kauneuteen katsomisen vuosi. Opin yhä enemmän ja enemmän rakastamaan omaa luonnollista kauneuttani ja vaalimaan kehoni linjoja.

Se oli Äitimaa- yhteyden kirkastamisen ja vahvistamisen vuosi. Löysin uudenlaisen syvän yhteyden Äitimaahan turvallisuuden tunteen ja helpotuksen muodoissa. Sekä kokemuksina, jotka täytyy itse kokea, niitä ei voi selittää.

Se oli luopumista ja muutosta, transformaatiota kaikilla elämän muotojen tasoilla, mitä näen ja koen olevan. Mummoni vaihtoi tasoa eli kuoli ja monia vanhoja yhteyksiä poistui ja syntyi uusia.

Se oli terveelle luomisen jumalattaruuden voimalle antautumisen vuosi.

Se oli kivulias ja rehellinen tutkimusmatka siihen, mistä koostuu minun sosisaalinen elämäni ja miksi. Lapsuuden monisyiset traumat pyrkivät kehosta tietoisuuteen vapautettavaksi.

Se oli rehellistä ja tiukkaa, ei niin mukavaa oman elämän ilmiöiden katsomista ja vastuun ottamista niiden muuttamisesta.

Sinnikästä ja rehellistä autenttista omassa kehossa olemista.

Se oli nautinnollinen tanssin vuosi. Kesällä kävin lavatansseissa, miltei viikoittain. Ajelin ympäri Pohjois-Savoa. Ihanaa! Ah!

Se oli sisältä ulos kumpuavaa synkroniaa elämän kanssa, jossa ihmeen tavalla asiat sujuivat ajatuksen voimalla universumin tähtipölyn siivittämänä.

Se oli kaaoksesta rauhaan siirtymisen vuosi – konkreettisesti. 10 vuoden kaaottinen juurien hakeminen, itsetutkiskelu ja tohinalla oman elämän uudestijärjestely asettautuu nyt uomiinsa. Koski vaihtuu suvantoon…

Isossa kuvassa näen, että elämäni on muuttunut vuoden 2018 aikana aivan valtavasti kaikkinensa parempaan.

Miltä näyttää vuosi 2019

Tuntuu nyt tässä vuoden 2019 kynnyksellä, että 2019 lienee ensimmäinen uuden elämäni vuosi. Uuden elämän, joka perustuu, rakentuu sisäiseen todelliseen rauhaan ja ymmärrykseen, armoon ja hyväksymiseen. Vahvempaan onneen ja keveyteen kipeiden hetkien taustalla, jotka eivät enää noin vain heitä elämääni sekaisin.

Olkoon vuosi 2019 minulle uuden hedelmällisen yhteistyön, uuden yhdessä tekemisen ja uudenlaisen ystävyyden sekä terveiden ja tasapainoisten ihmissuhteiden vuosi elämyksellisten ja hauskojen kokemusten parissa.

PS. Vuoden vaihteen juhliin merkityksellistä ohjelmaa tästä.

Kommentit ja keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *