BLOGI

VIIHDETAITEILIJAN KYNÄSTÄ: Kirjeitä valonsoturisisarille 6.9.2017

  • 6.9.2017

Maallisten valonkantajien jaostojen on aika irtipäästää ja tyytyväisenä siirtyä “lepoaikaan” jona vallitsee ilo, runsaus, rakkaus, harmonia, syvä rauha ja tyyneys sekä lepo kaikilla tavoilla. Toipuminen ja palautuminen. Jakso kestää useita vuosi. Ylimeno vaihe, jolloin pimeyden voimat murenevat, valo vahvistuu, sota tantereet hiljenevät ja rauha, levollisuus ja luovuttaminen saapuvat. Vastustus lakkaa ja paraneminen alkaa.

Kun fyysisen maailmamme konkreettinen paranemisen aikakausi alkaa astumme areenalle rakentamaan uutta maata, jossa rakkaus ja sydän ovat ohjeistomme Valon valtakunnan rakentamiseksi maaplaneetalle. Mutta tämä aika ilmenee vuosien, ehkä kaksi numeroisen luvun päästä kronologisessa ajassamme.

Ennen sitä saamme vain levätä, olla helpottuneita, kauniita. Tärkein tehtävämme on luottaa, antautua tuntemaan turvallisuutta, rakkautta, helpotusta ja armoa itseämme ja kaikkea elollista kohtaan. Tärkeintä kaikesta on luoda oma elämämme Kultaisen sydänkompassimme, korkeimman ohjauksemme mukaiseksi näihin edellä mainittuihin perustuen sekä TIETÄÄ JA NÄHDÄ kolmannen silmämme kautta, miten Korkein Kirkkain Luojan universaali valo laskeutuu ja parantaa Maan.

MUISTA

  • Irtipäästä ja irrota, vapauta itsesi energeettisesti kaikesta, on levon aika (visualisoi kuinka sanan mukaisesti päästät irti käsistäsi kaiken ja ah mikä helpotus)
  • Palauta ja puhdista armossa ja rakkaudessa energiasi
  • Keskity turvallisuuden, rakkauden ja armon tunteeseen sekä helpotukseen

Kaikille valonsotureille, rakkaudella sisarenne Zelina

 

Elokuvavinkki:

 

Säilytä yhteys Äitimaahan, tule elämään symbioosiin sen kanssa. 

Kommentit ja keskustelu

Kommentit on suljettu.