BLOGI

TANTRA VAI PARISUHDE?

Ehkö olet kamppaillut ja puntaroinut, että haluatko parisuhteeseen vai et? Ehkä sinulla on jokin ristiriita siitä. Toisaalta haluan toisaalta en. Ymmärrän. Niin oli minullakin.

Tässä blogiartikkelissa kerron oivalluksestani, mitä parisuhde minulle tarkoittaa kun rinnalle tulee tantra.

Kuitenkin ennen sitä vähän, teoriointia ihmissuhteiden kehittymisestä ja sen jälkeen pääset seuraamaan mitä oivallukset voivat saada aikaan.

VILLIÄ IHMISSUHDETEORIOINTIA ENNEN KUIN TULI TANTRA

Seuraavassa kussakin kohdassa kohtaamisen merkityksellisyyteen vaikuttaa olennaisesti henkisen kohtaamisen taso. Olettaen että kaikki on energiaa:  

Miten kunkin yksilön värähtelyt resonoivat keskenään.  Kohtaamiset voivat tapahtua tietoisesti valitulla tasolla (esim. vapaa-aika ja itse muodostettu perhe) tai tiedostamattomalla tasolla valitusti (esim. synnyinperhe, työkaverit, opiskelukaverit, harrastuskaverit)

Kukin kohtaaminen on uniikki, koska jokaisen meidän kokonaisuus koostuu niin monista tekijöistä, että on melko mahdotonta lähteä laatimaan mitään yleispätevää teoriaa. Merkityksellisimmäksi nousee näkemykseni mukaan henkilöiden ns. näkymättömän tason kohtaaminen. Kuten kirjoitin: Miten kunkin yksilön värähtelyt resonoivat keskenään.

Kokemukseni mukaan henkinen yhteys, kemia, resonointi vaikuttaa hyvin paljon siihen millä tasolla henkilöt kohtaavat riippumatta kohtaamisien tiheydestä tai pituudesta. Seuraavien kokemuksien innoittaman syntyi edellä pohdiskeltu teoriointi kunnes…

Seuraavaksi pääset seuraamaan, mitä sisäisten oivallusten myötä voi tapahtua. 

Maanantaina kirjoitin:
HALUAN PARISUHTEEN!

Miksi haluan parisuhteen, ihmisen elämääni lähelleni. Yksin kertaisesti siitä siitä syystä, että se lisää nautintoa elämässäni. Minun elämäntehtäväni, olennainen osa sitä on oppia nauttimaan elämästä ihmisenä täällä maapallolla. Olen huomannut, että asioiden jakaminen todella lisää nautintoa olennaisesti.

Haluan keveään helppoon ja nautinnolliseen suhteeseen miehen kanassa siksi, että se on mielenkiintoista. Sellaisen, että toisinaan voin jakaa asioita miehenki kanssa ja toisinaan sitten jaan samojakin asioita ystävieni kanssa. Oli miten oli, mutta nautinnon lisääminen on olennaisinta kussakin hetkessä. Jos koen, että on jokin keino lisätä nautinnon kokemista kussakin hetkessä, miksi en tekisi sitä? On myös hyvin nautinnollista kokea täydellistä luottamusta miestä kohtaan niin syvästi, että haluaa jakaa mitä vaan, ne ihan kipeimmätkin kohdat, kun täällä pallolla paranemiskeikalla nyt kerran ollaan.

Parasta mitä tiedän, on pikkumasokismi: uskaltaa kohdata se sisäinen kipu mikä tuntuu ihan pahimmalle, uskaltaa ottaa se luoti pois nahkan alta, mikä aiheuttaa ensin jumalattoman kivun ja lopulta muuttuu Jumalaiseksi helpotukseksi toisen ollessa LÄSNÄ minun kivulleni.

Ja toiseksi rakastan hyvää ja nautinnollista rakastelua, erotiikkaa ja mikä nyt olisi mukavampaa kuin harrastaa sitä miehen kanssa niin, että voi oppia yhteiset sävelet ja kehittyä ja lisätä nautintoa siltäkin osin. Miehen kanssa siksi, että sillä on erilainen keho. Energiat tuntuu paremmalta. Olen nimittäin kokeillut naistakin. Jos aina joutuu kohtaamaan uuden ja uuden ihmisen on aina lähtötilanteessa eikä silloin nautinto pääse kasvamaan täyteen potentiaaliinsa. Kun näyttää olevan lainalaisuus, että mitä paremmin oppii tuntemaan asiat, ne voivat kehittyä ja kasvaa… Mitä se sitten kulloinkin asiasta riippuen tarkoittaakin.

Jotenkin tuntuisi, että kyllä kaikille ihmisille kuuluisi oikeus saada kokea maksimaalinen nautinto elämässä myös ihmissuhteiden osalta aina sinne parantavaan täydellisen keveään ja helppoon ilontäyteiseen parisuhteeseen saakka, jonka sisällön sitten kukin pariskunta saa itse määritellä. Että juostaanko metsissä vai maataanko rannalla vai luodaanko yhteistä liiketoimintaa vai tehdäänkö suurperhe ei vai miten aikaa muovaillaan.

Ei ole väliä, kunhan NAUTTIMINEN MAKSMAALISUUDESSAAN parantavan läsnäolon vallitessa voi toteutua. Ja jos nyt tuntuu, että mutta ei minulle niin silloin on syytä tarkistaa oman systeemin koodaus? Mitä ohjelmaa prosessorisi pyörittää? Toki voinhan olla taas ihan pusikoissa ajatelmineni. Kaikki kun on maailmassa mahdollista.

Sisäisien työstöjen ja oivalluttavien vapautumisien jälkeen kirjoitin perjantaina:

EI, EN HALUA PARIHUHDETTA…

Hetkinen. Työstöjen jälkeen havaitsen, että liekö minun kohdallani kuitenkin nyt niin, että on itseasiassa aika nauttia omasta sisäisestä liitosta ja antaa sen alkaa kukkia täydesti kaikessa nautinnossaan ja harmoniassaan.

Haluanko siis sittenkään parisuhdetta, puolisoa, elämänkumppania elämääni tässä kohtaa vaikka näin luulin kuluneet ainakin viisi vuotta?

Kohdattuani ”avainhenkilön” jonka kanssa pääsin viimein kosketuksiin ja työstämään 14 vuotiaana ensirakkaudestani muodostuneita traumoja, haavoja olemuksessani lähti käyntiin paranemisprosessi (henkistä kasvuaan tietoisesti tekevät ymmärtävät tämän) jonka tuloksena syntyi sisäinen oivallus, jonka myötä syntyi minulle käsite ”tantriset ystävyyssuhteet”. Tantra oli uinut elämääni.

Takana ovat nyt isimiehet ja opettavien sekä avaavien karmaattisten sielunsopimusten tulva kuluneiden vuosien aikana. Voimallisesti koen, näen että edessä onkin hyvin ilmeisesti turvallisten ja rakkaudellisten tantristen ystävyyssuhteiden ja täyteläisen parantavan naiseuden kokemisen aikakausi parisuhteen sijaan. Tantra naisen elämä.

Ympyrä sulkeutuu: aikaisempina vuosina kesäisin olemukseeni hiipinyt veto johonkin värikkäiden ohuiden kankaiden ja suitkukkeiden tuoksun aistittamaan jäsentyy nyt hyvin selkeästi:

Näen selvästi, että haluan tutkia elämässäni tantrisia ystävyyssuhteita ja omaa kokemustani niissä nyt!

Ehkä elämänkumppani tulee sitten joskus myöhemmin, jos on tullakseen. Mutta nyt, nyt haluan tutkia millaista olisikin täydentää omaa elämää tanssin ja tantraryhmien lisäksi tantrisilla ystävyyssuhteilla? Hahaa!!

 Erkki Lehtiranta kirjoittaa kirjassaan universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys dualismista näin:

”Kuitenkin todelliseen ihmisyyteen henkiseen täysimittaisuuteen ja sisäiseen eheytymiseen tarvitaan molempien sukupuolten ominaisuuksia ja niiden välille hyvää dynaamista kohtaamista. Jin-Jang symboli kuvaa tätä kauniisti. Siitä ei voida sanoa kumpi polariteeteista on sisällä, kumpi ulkona, tai kumpi on ylhällä, kumpi puolestaan alhaalla. Ne ovat tässä tapauksessa epäoleellisia kysymyksiä. Kohtaaminen, yhteys, dynaamisuus ja sulautuminen ovat sen sijaan oleellisia tekijöitä. Tässä yhteydessä voimme puhua esimerkiksi sisäisestä avioliitosta joka tehdään maskuliinisten ja feminiinisten tekijöiden välillä ja joka onnistuessaan heijastuu sitten ulkoiseenkin todellisuuteen heijastuksen kosmisen lain mukaisesti. Jälleen voimme huomata, että kosmiset periaatteet ovat läsnä jokapäiväisessä todellisuudessamme ja arjessamme.”

Onko siis elämässä ilmenevä täydellinen kumppanuus täydellinen ilmentymä onnistuneesta sisäisestä avioliitosta?

Avioliitto (riippumatta tavasta solmia se) voi olla myös kaikessa tiedostamattomuudessaan tietoinen lupaus lähteä katsomaan syvempää totuutta omasta itsestään. Astuessaan liittoon toisen kanssa astuu tilaan, josta poispääsyn asettaa itselleen melko haasteelliseksi. Ei pääse karkuun itseään kovin helposti noin vain. On pakko katsoa vähän pidempään ja tosissaan.

Vielä kuitenkin näyttää olevan niin että monikaan ei ymmärrä tätä asiaa vaan on tiedostamaton. Syyttelee toista ja ympäristöään sen sijaan, että kysyisi: miksi heijastan tällaista ilmiötä elämääni? Mitä näen ja koen nyt? Siinä vaiheessa kun tulee tietoiseksi suhde muuttuu sillä sekunnilla parantavaksi liitoksi, tarkoittipa se mitä tahansa, joskus jopa eroa.

HULLUN NAISEN SEIKKAILU JATKUKOON! TERVETULOA MUKAAN!

Mietitkö nyt että, mitä se tantra oikein siis on?

Tässä parasta antia tantrasta mitä olen suomeksi löytänyt. 

Kommentit ja keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *