BLOGI

Oletko koskaan antautunut oikein kunnolla?

  • 22.12.2019

Tässä postauksessa jaan sinulle kokemukseni kannatelluksi antautumisesta tantrisessa harjoituksessa ja haastan myös sinua vähän pohtimaan omia kokemuksiasi.

Elämälle, itsellemme ja toiselle ihmiselle kannatelluksi ja tuetuksi tulemisen malli rakentuu lapsuudessa. Antautuminen on aina syvä osoitus luottamuksesta. Aina luottamustamme ei kuitenkaan kunnioiteta. Syntyy pettymyksiä.

Parhaimmillaan pettymukset opettavat meitä lapsena ja opimme arvioimaan tilanteita viisaasti, milloin kannattaa antautua ja luottaa ja milloin ei. Pahimmillaan pettymykset satuttavat niin, että lopetamme luottamisen ja antautumisen kokonaan.

Jäämme yksin kannattelemaan ja kantamaan elämäämme. Lapsuuden malli heijastelee sellaisenaan elämässämme, kunnes alamme itse tietoisesti sitä muokkaamaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapaino

Haluan haastaa sinua ajattelemaan. Onko sinulla kokemusta siitä, miltä tuntuu, kun aidosti koet ympäristön, tilan ja ihmiset tilassa sekä parisi, toisen ihmisen käsillä olevassa tilanteessa täysin turvalliseksi?

Niin turvalliseksi, että voit täydesti ja autenttisesti antautua feminiininä kannateltavaksi sille maskuliinille, jota tämä toinen siinä hetkessä edustaa?

Milloin sait kokea tällaista? Mitä mielikuvia ja tunteita tästä sinulle syntyy juuri nyt?

Kaikissa ihmisissä on feminiinit ja maskuliinit laadut sukupuolesta riippumatta. Kuka tässä kuvassa ja tilanteessa edustaa feminiiniä laatua?

Olkapään kipu ja vaaleanpunainen kantoside

Kerroin edellisessä postauksessa vaaleanpunaisesta kantositeestä. Minulle mielikuva vaaleanpunaisesta kantositeestä symboloi feminiiniä tarvettani tulla täysin kannatelluksi ja voida luottaa.

Tuo tarve syntyi olemukseni tarpeesta tasapainottaa maskuuliini- ja feminiinienergia minussa, koska olen kannatellut elämäni aikana paljon jokaisella elämäni alueella. On aika tasapainottaa energiat jokaisella elämäni alueella, jotta terveyteni ja onnellisuuteni voivat säilyä ja kohentua.

Tantrisessa harjoituksessa

Antautumisen, luottamuksen ja kannatelluksi tulemisen teemaa sain upealla tavalla työstää jo edellisen viikonlopun tantraintensiivillä, kun ensimmäistä kertaa elämässäni todella antauduin. Harjoitus tehtiin vaatteet päällä.  Minä feminiinisen energian edustajana sain antautua maskuliinienergian edustajan kannateltavaksi täysin.

Se kokemus meni Elämäni upeimmat kokemukset TOP 3 -listan kärkeen. En muista koskaan aiemmin kokeneeni tuota upeaa totaalisen antautumisen ja luottamuksen tunnetta. Minä feminiininä luotin ja antauduin kannateltavaksi. Ja hän sain vastaan ottaa antamani luottamuksen ja olla kannattelija, vahva ja pystyvä maskuliini.

Vaatii rohkeutta

Paljon rohkeutta ja työtä oman itsen kanssa vaati se, että lähtee luottamuksen ja antautumisen uudelleenrakennusurakkaan. Miten kykenisimme rohkeasti pyytää ja antautua sille tuelle ja kannattelulle, jota tarvitsemme?

Haluan auttaa teitä samalla, kun autan itseäni

Minä aion nyt tämän artikkelin myötä olla rohkea ja pyyteettömästi asettua luottamaan lukijoihini. Pyyteettömällä tarkoitan sitä, että en aseta mitään ehtoja enkä vaadetta tai oikeaa reagointitapaa. Vain mahdollisuuden. Annan näin myös itselleni mahdollisuuden tulla vilpittömästi tuetuksi lukijoideni toimesta. Kiitos, että olette. <3

Suuri toiveeni olisi päästä hoidattamaan tätä kehoani ja saada helpotusta kipuihini. Päästä antautumaan hoidettavaksi ja kannateltavaksi oikein urakalla.

Tiedän monta mielenkiintoista ja itsellä resonoivaa hoitomuotoa, joihin haluaisin mennä ja joista haluaisin teille kokemukseni kirjoittaa. Tällä hetkellä henkilökohtaisen budjetin näkökulmasta, se ei ole mahdollista ilman tukea.

Tukeaksesi minua ja työtäni voit halutessasi:

* Jakaa tämän tai jonkin muun artikkelin sosiaalisessa mediassa missä ja kenelle haluat sen jakaa

* Tukea minua taloudellisesti: FI58 4786 0010 1214 25 viestillä ”lahjoitus tueksi”

* Tarjota minulle palveluitasi, jos haluat että kirjoitan niistä kokemusartikkelin

Taloudellisen tuen käytän 100% hoitoihin ja matkakuluihin, jotta pääsen kirjoittamaan teille kokemuksia!

Kiitos että olet!

Kommentit ja keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *