BLOGI

NAISEN ELÄMÄ: ERITYISHERKKÄ, PMS JA TALOUSAHDINKO

Tämä teksti on sinulle nainen, joka olet herkkä, ehkä elämyshakuinen ja itsenäinen, ehkä joskus liiankin itsenäinen, sinkku ja rakastat sitä mitä teet, vaikka se vielä tuottaakin välillä valtavaa taloushaastetta.

Olen touhunnut viime viikkoina paljon innostavia projektejani ja järjestellyt asioitani toivomaani suuntaan ja samalla rakentanut tilanteitani ulos toistuvasta talousahdinkokierteestä kohti kestävää taloudellista toimeentuloa. Tasan vuosi sitten koin merkittävän oivalluksen: Kultalusikkasyndrooma. Viime viikkojen  touhu on ollut hyvin luovaa, sisäinen lapsi on ollut innoissaan ja maskuliininen minä on ollut voimissaan. Elämä on tuonut hienoja palasia palapeliin. Olen todella nauttinut tekemisestä.

Kun kierto kääntyy feminiiniselle puolelle

Nyt kierron kääntyessä feminiiniselle puolikkaalle huomaan, kuinka nainen minussa on laiminlyöty ja nyt esiin nousee valtava ahdistus, jota trikkeröi pahasti päällä oleva pahin talousahdinko, veitsen terällä keikutaan. Kuitenkin ratkaisut ovatkin aivan ovella, kiinni enää viikoista. Vielä muutama steppi ja tämä tilanteeni raukeaa edukseni ja saan asiani hoidettua ja rullaamaan eteenpäin.

Kuitenkin nyt on aika kääntää katse omaan sisäiseen naiseen ja päästää irti maskuliinisesta touhusta. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Huomaan kuinka nainen minussa riutuu läheisyyden ja kosketuksen puutteessa. Vastustelen. Olen surullinen ja kiukkuinen. Näin painajaista viime yönä ja nyt koskee päähän. Olen ollut intiimissä läheisyydessä viimeksi helmikuussa ja tällä viikolla on juhannus… Yleensä hoidan tarvettani seuratansseissa, tantrailloissa ja käymällä erilaisissa hoidoissa. Mutta viime kuukaudet olen ollut varaton siihen.

Egomielen taistelua maksamattomien laskujen äärellä

Tänään minun oli tarkoitus aloittaa huussin rakentaminen, jonka olisi ollut tarkoitus valmistua viimeistään ensiviikonlopuksi. Onneksi ystäväni on tulossa auttamaan. Harkot ovat jo paikan päällä ja ne pitäisi nostella paikoilleen, mitata vatupassilla tasaan, hakea puutavarat vähän matkan päästä ja aloittaa rungon teko. Kelikin olisi täydellinen nyt kun tuulee ja paistaa.

Mutta fyysinen keho tuntuu betonilta… Mieli on sumuinen ja saatana lietsoo mustia ajatuksia päässä. Mantraan päässäni ”maailman kaikkeuden kirkkain korkein puhtain Luojan valo ja kirkkaus laskeudu minun ylleni ja polta kaikki alhainen värähtely olemuksestani Pyhäksi tomuksi.”  Sen sijaan, että vaan hiljentyisin ja polvistuisin joogamatolle rukoilemaan ja antautuisin vastaanottamaan helpotusta olooni,  vapauttaisin sen valoon, poukkoileva mieli yrittää löytää sekamelskasta jotain ulospääsytietä konkreettisesta tekemisestä. Vaikka tiedän että tämä vain pahentaa oloa, silti otan laskukorit ja tuijottelen kohta kuukausi sitten menneitä eräpäiviä kertaalleen siirrettyjä eräpäiviä ja tulevia eräpäiviä. Sisäisin silmin näen miten alhaisen pelkomaailman ahdistuksen lonkerot ovat päässeet ihoni alle.

Epätoivon ja marttyyriuden värittämä ahdistus mielessä ja kehossa leviää kaikkiin keskeneräisiin ja tekemättömiin asioihini. Pyristelen irti noista lonkeroista kohti valoa ja rukoilen apua. Yritän hengittää ja vapauttaa itseni. Tiedän, että ainoa tie tänään vapaaksi tuosta alhaisesta egon pelkoenergiasta on hengittää ja rukoilla, antautua sille mikä on ja luottaa, visualisoida miten kaikki järjestyy ja todella ja etsiä se tunne, kun kaikki sujuu ja selviää, menee eteenpäin valoon ja onnistumiseen, menestymiseen kuten toivon.

Sinkkunaisen rukous

Pyhä Jumala, Luoja auta minun jatkossa rakentaa kuun kiertoni niin, etten joudu enää kärsimään tästä naisen tarpeiden laiminlyönnistä ja osaan tyydyttää tarpeeni säännöllisesti tantran, tanssin ja hoitojen avulla, huolimatta siitä oliko elämässäni romanttista suhdetta tai ei. Ja auta minua rakentamaan oma palettini ja taloudellinen toimeentuloni niin, että kaikki tämä on helposti mahdollista. Aamen.

Kommentit ja keskustelu

Kommentit on suljettu.