BLOGI

UNELMAKARTTA LUO TULEVAA

Tässä blogissa kerron lyhyesti, mikä merkitys on mun kokemuksen mukaan unelmakartalla. Miten voi luoda unelmistaan totta ja elää sitä elämää mitä haluaa ja miten unelmakartta siihen liittyy.

Huomaan, että muutosrypistyksen jälkeen innostus on palannut elämääni. . Suku tila on myyty ja perusolot perkattu, ihan konkreettisesti. Oloni on kuin toipuneella ratsastajalla, joka putosi pahasti hevosen selästä ja nyt olisi sitten aika kiivetä satulaan uudestaan.

UNELMAKARTTA APUNA TULEVAN SUUNTAAMISESSA

Eilen valmistui vuosidreambord. Se on taulu, jossa on kuvattuna ne asiat joita haluan ja visualisoin elämässäni olevan joulukuussa 2016. Unelmakartta-asia tuli ensimmäistä kertaa elämääni vuosia sitten. Silloin se perustui oikeastaan vain vetovoiman lakiin. Sittemmin kokemuksen kautta olen ymmärtänyt, että siinä on muitakin osa-alueita. Ihminen on ikään kuin  monikerroksinen ja jokaisen kerroksen ominaisuudet ja mahdolliset esteet on otettava huomioon jos haluaa optimoida unelmakartan(dreambordin) tarkoituksen ja ennen kaikkea asioiden ilmentymisen elämässä. Etkö tiedä mitä haluaisit? Tämä voi inspiroida sinua?

UNELMAKARTTA, LUOMINEN ERI TASOILLA

1. On mielen taso, jossa on ajattelu ja se voi olla negatiivista tai positiivista.
2. On alitajunnan taso jossa uskomukset ja mallit voivat olla unelmia edistäviä tai niitä estäviä.
3. On myös kokonaisuutemme syvempi taso, jossa uskomukset ja erilaiset traumat voivat estää elämän soljumisen.
4. On tunteiden taso, jonka kanssa muut tasot ikäänkuin kohtaavat ja kohtaamisen laatu vaikuttaa suoraan ilmentyviin asioihn elämässä.
5. On toiminnan taso, fyysinen taso, sisäinen voima, toimeenpaneva voima. Unelmakartta on tässä kohti. Se on yksi pieni osa ja sen avulla voi selkeesti jäsentää ja  ilmentää, mitä haluaa.
6. Ja tärkein on näiden kaikkien tasapaino.

Haluatko oppia luomaan elämääsi Luomiskirjan avulla? Täältä löytyy maksuton kolme osainen fb- livesarja.

Olipa taso mikä tahansa, millä nämä esteet ovat, ne punoutuvat joka tapauksessa elämän oppeihin, joita meillä kullakin on erinäinen määrä. Tutkimalla itseään ja kääntämällä katseen sisään päin on mahdollista alkaa aukipurkaa tätä vyyhtiä ja kohottaa omaa energiaa. Tämän tuloksena kuin ihmeen lailla, elämä voi alkaa muuttua ja se muuttuu valoisammaksi kaikilta osin.

UNELMAKARTTA JA HOKKUSPOKKUS?

Helppoa se ei välttämättä ole. Se vaatii sinnikkyyttä intensiivistä ja keskittynyttä työtä sekä peiliin katsomista uudestaan ja uudestaan. Se tekee sinut paljaaksi elämälle, sille millä todella on elämässä merkitystä. Lopulta työsi tuo sinut siihen pisteeseen, jossa et enää odota huomista vaan nautit elämästä täysin rinnoin turvallisin ja luottavaisin mielin juuri NYT. NYT.

Mikään helpotus ei tule huomenna. Se on käsilläsi nyt.

Et tule selviämään elämästä ilman mustelmia, mutta pidä huoli että mustelmien jälkeen voit hymyillä entistä leveämmin!

Mitä pidemmälle menee polullaan,  oppii että elämän luonne on syklinen. Tulee ilon ja autuuden aikoja, jolloin nautitaan työn hedelmistä ja tulee sisäisen työn rupeamia, jolloin väännetään henkistä työtä niska limassa. Mutta palkkio jakso tulee kyllä, kun työ on tehty. Aikanaan. Aina.

Kommentit ja keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *