Ruokatutka Detox- verkkovalmennus

Sujahtaa arkeen ilman erikoisjärjestelyjä

Ruokatutka Detox Simppeli

10 viikon verkkovalmennus

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄTIETOJA

”Osallistuin kurssille, koska se sattui juuri sopivaan aikaan. Olin tekemässä elämäntaparemonttia lähinnä ravinnon ja liikunnan suhteen ja ajattelin, että tästä kurssista voisin saada lisäpotkua ja tsemppiä muutosten tekemiseen, ja sitä kyllä sainkin, luulen että ilman kurssia, en olisi saanut muutoksia niin hyvin toteutettua. Olin siis jo pidempään miettinyt, että muutoksia pitäisi tehdä, mutta niiden toteuttaminen ei ollut onnistunut ja tämän kurssin avulla ne muutokset tuli tehtyä. Olen mm. alkanut syödä ravinteikkaampaa, puhtaampaa ruokaa ja lisännyt liikuntaa. Olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja sen tarpeita. Nyt kurssin loputtua olen huomannut muutoksen parempaan voinnissani, olen virkeämpi, en ole enää niin väsynyt, nukun paremmin, sellainen pöhnäinen ja sumuinen olo, joka minulla aiemmin oli on nyt kadonnut. Eija Selina on hyvä tsemppaaja ja muistuttaa hyvin myös armollisuudesta ja lempeydestä itseä kohtaan.

Moni kurssilla läpikäyty asia oli minulle jo entuudestaan tuttua, koska olen perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen ja ravitsemustieteeseen. Eli sinänsä kovinkaan paljon uutta tietoa kurssi ei minulle antanut, mutta kurssin avulla sain otettua teoriatiedon käytäntöön, rupesin oikeasti tekemään niitä asioita, joiden tiesin olevan hyväksi, mutta joita en aiemmin ollut saanut toteutettua.”

Taina Asp
35 vuotta, lähihoitaja
Kuopio

 

”Mielestäni kurssi oli todella mielenkiintoinen ja täynnä täyttä asiaa. Kurssin aloittaminen jännitti hiukan, mutta tehtävät tulivat rauhalliseen tahtiin ja niitä pystyi toteuttamaan omien tarpeiden mukaisesti. Joskus olisin halunnut saada seuraavan viikon tiedot ja tehtävät aikaisemmin.

Varsinkin kiitollisuustehtävästä sain todella paljon hyötyä itselleni huonoina päivinä. Jos aamulla tuntui, että kaikki lähtee väärällä jalalla niin asioiden, joista olen kiitollinen ja onnellinen, etsiminen, auttoi.

Erityisen hienoa kurssissa oli se, kuinka kokonaisvaltainen se on. Se ei keskity pelkästään fyysisiin ominaisuuksiin vaan yltää myös mielen sopukoihin asti. Siitähän ihmisessä on kyse. Kokonaisuudesta ja sen huomioon ottamisessa laajasti niin mielen kuin kehonkin tasolla.”

Riikka Voutilainen
21 vuotta, tanssin opiskelija
Outokumpu

 

”Kiitollisuus kumpua päällimmäisenä ja vahvana. Olen aina tiennyt kiitolllisuuden voimasta mutta tämän kurssin aikana se kiteytyi ja näytti kaiken sen mitä se voi saada aikaan. Kiitollisuus ihan kaikkeen elämässäni. Lisäksi koen saaneeni hyvin konkreettisia työkaluja tiedon lisäksi. Olihan minulla toki tietoa jo omastakin takaa, mutta teki hyvää pysähtyä ihan oikeasti tutkimaan olenko käyttänyt tuota tietoa elämässäni. Eikä kertauskaan ole koskaan pahasta!

Kun seisoin keittiössä tutkimassa mitä kaikkea sieltä löytyykään,  olin läsnä ja tiedostin. Työkaluja voi käyttää jatkossakin. Tuli myös tietynlainen armollisuus itseään kohtaa; kaikkea ei tarvitse muuttaa juuri nyt tässä ja heti eikä sekään haittaa että on tehnyt aiemmin vähemmän terveyttä tukevia valintoja. Vielä on mahdollisuus valita uudestaan, joka päivä. En muuten tiedä mihin saamme mahtumaan niin paljon marjoja kuin mitä ensi  talveksi tarvitaan…”

Ninni-Riikka Kautovaara
45 vuotta, toimistotyöntekijä
Kuopio

 

 

”Oma tieni kehon ja mielen puhdistamiseen on alkanut yli kymmenen vuotta sitten. Kokemukseni ja osaamiseni olen koonnut nyt yhteen pakettiin jaettavaksi muillekin. Jokaisen ei tarvitse opiskella ja tutkia sekä kokeilla kymmentä vuotta. Miksi keksiä pyörää alusta asti  uudelleen, kun sen on jo keksitty. Valitse vain itsellesi sopiva malli.”

Täältä apua valintaan.

”Tätä mallia, Ruokatutka Detox, voisi kutsua polkupyörien temppupyöräksi sirkuslaisille; se on elämyksellinen ja värikäs, mutta turvallinen ja toimiva peli!”

EijaSelina, Ruokatutka Detox- metodin äiti

EijaSelinasta lisää täältä

 

Rekisteriseloste

TYKKÄÄ Ruokatuka-sivua ja seuraa facebookissa.