Inspiroiva mentori ja viihdetaiteilija

EijaSelina R

Kaikki alkaa ihmisen sisäisistä tapahtumista

AJATUKSIANI

”Kun toimimme sydämen ääntämme kunnioittaen, silloin toimimme kaikkien parhaaksi”

Yksi terveen ja onnellisen elämän merkittävimmistä tekijöistä on sisäinen rauha. Olen sitkeästi halunnut saada mölyävän mieleni hallintaani ja vuosien työn tuloksena olen siinä suuresti edistynytkin. Usein saan nauttia ja jakaa sisimmästäni kumpuavaa elämän iloa, syvää rauhaa ja vilpitöntä myötätuntoa sekä ymmärrystä, kiitollisuutta. Tottakai minullakin on omat haasteeni. Oppiminen ja oivaltaminen on jatkuvaa, joka uskoakseni kestää läpi elämän.

MOTTONI: Vaikka maailma räjähtäisi ympäriltäni syvin sisäinen rauhani säilyy: elämä on aaltoilua mutta minä olen meri, sen korkein aalto ja syvin rauhaisin pohja.

”Kiitollisuus synnyttää tervettä nöyryyttä”

Nautin terveestä rohkeudesta tehdä niitä tekoja, jotka ovat oman oikeudenmukaisuuteni ja sydämeni mukaisia riippumatta siitä mitä muut ajattelevat.  Löydämme todellisen sydämen tahtomme vain kääntämällä katseen syvälle sisimpäämme. Itse käänsin huomioni sisäänpäin konkreettisesti marraskuussa 2012 hahmoterapian avulla. Olin pakannut paljon surua ja vihaa sisälleni siihen mennessä. Olen kovin kiitollinen oivalluksista ja ”tulpan irtoamisesta”,  sisäisen matkani alkamisesta sekä rauhan ja luottamuksen kokemuksista, joita olen saanut kokea yhä useammin.

Videoblogiin tästä

”Olen huomannut, että elämän koulu ja työ oman itsen kanssa kantaa elämässä todellista hedelmää. Olen saanut kantapään kautta oppia, että onnellisuus lähtee sisältä ja vain me itse voimme kuulla todellisen luontomme, jos keskitymme meille kullekin optimaalisiin asioihin, jonka kautta löydämme kukin oman polkumme.”

 

”Yhtä ei voi korjata vaikuttamatta toiseen”

Elämä on jatkuvaa kasvua; koulutan ja kehitän itseäni sen mukaan mitä sydän sanoo ja mikä milloinkin inspiroi ja tuntuu hyvälle.  Ymmärrän 100 prosenttisesti oma vastuuni omasta terveydestä ja onnellisuudestani. Ymmärrän itseni kokonaisuuten, joka koostuu energiasta ja värähtelystä eri tieteen alojen lakien mukaisesti ja jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen fyysis- psyykkis-mentaali sekä sielutasolla; yhtä ei voi korjata vaikuttamatta toiseen.

Hyvin yksinkertaisesti korkea värähtely ilmenee ilona, valona, keveytenä, onnellisuutena, rakkautena, vilpittömyytenä, kauneutena, suvaitsevaisuutena, lempeytenä, vilpittömänä haluna auttaa, tehdä asioita yhteisen hyvän eteen, kiitollisuutena… Tätä voisi jatkaa loputtomiin.

Alhainen värähtely taas ilmenee vihana, katkeruutena, erillisyytenä, onnettomuutena, masennuksena, rumuutena epäharmoniana, epäsopuna, rajallisuutena, ahdistuksena, julmuutena, riistona, itsekkyytenä, sairautena…

Koulutus

Draamakasvatus, Jyväskylän yliopisto, alkaen 2017
Repairing core fractures- kurssi 2017, mentori Dawn Clark
Recode your DNA for wealth- kurssi 2017, mentori Dawn Clark
Kokonaisvaltainen rentoutusohjaaja 2017, kouluttaja Sonja Kemppainen
Kokonaisvaltaisen joogan ohjaaja 2015, kouluttaja Sonja Kemppainen
Energiahoito – Uuden ajanvalotyöntekijä, kurssin ohjaaja Johanna Penttinen
ThetaHealing Advanced DNA 2013, kouluttaja Suvi Bowellan
ThetaHealing Basic DNA 2013, kouluttaja Suvi Bowellan
Liikunnanohjaajaopintoja 90 op, 2008-2010 ja 2012 Kajaanin ammattikorkeakoulussa
Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto 2007-2008 Lapin ammattiopistossa
Myynti- ja markkinointipainotteinen pukuompelijan perustutkinto vuosina 2002–2005 Savon ammatti- ja aikuisopistossa

 

Mentorit matkallani ravintoasioissa

Nämä ovat ihmisiä, joilta haluan oppia ja joilta olen oppinut 

Paula Heinonen

Biohakkerit

Kaisa Jaakkola

Taina Somppi

Antti Heikkilä

Opiskelemaani kirjallisuutta löytyy täältä

Kurssit ja työkokemus

Kursseja on kertynyt eri alojen tehtävien täydennykseksi ja työkokemusta kaikkiin koulutuksiin tai alan vierestä. Kuitenkin suurin ja merkittävin kokemus on tullut elämästä kokonaisvaltaisesti. Niistä asioista, joista ei anneta todistusta eikä makseta palkkaa rahassa. Siksi sanonkin itseäni kanssakulkijaksi. Tehtäväni on tukea ja auttaa jokaista kohti omaa tervettä ja onnellista elämää.

Vuodesta 2009 alkaen itsenäistä opiskelua puhtaan ravinnon, henkisen kasvun ja elämän filosofioiden parissa. Tarinoita kasvun varrelta täältä.

Luettu ja koettu kirjallisuus löytyy täältä.

Muu osaaminen

Luottamustehtävät

Teatteriyhdistys Havukka ry, sihteeri 2013
Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMO, puheenjohtajana puolitoista kautta 2008-2010

Muuta

Pohjois-Savon henkisenkasvun yhteisökoordinaattori
Oma maatilasta kommuuniksi -projekti 2010- 2011
Vuokranantaja kommuunissa 2011-2013 ja 2015 eteen päin http://antistressikeskus.blogspot.fi/
Asepalvelus 7/2005–7/2006 Pohjois-Karjalan Prikaati, Sotilaspoliisi alikersantti

 

VIIHDETAITEILIJA EIJA SELINA R LÖYTYY TÄÄLTÄ

 

EijaSelina viettää aikaansa…

Rakastan liikkumista. Niin sanottu sosiaalilenkkeily, liikeimprovisaatio, luova liikunta, maastolenkkeily, hiihto ja kuntosali ovat lähellä sydäntä. Rakastan palloja, jalkapalloa eniten kuitenkin fyysisten haasteideni vuoksi joudun pysymään niistä kauempana vielä toistaiseksi.

Kehon ja mielen sekä sielun huolto ja hoito kuuluu päivittäisiin ja viikoittaisiin tapoihini. Jooga, meditointi, mantrameditaatio,  vyöhyketerapia sekä energiahoito ja monet muut itsehoito- ja vaihtoehtomenetelmät kuuluvat kuukausien ja vuoden kiertoon elämässäni. Unelmoin ja haaveilen säännöllisesti.

”Yksi iso unelmani on että 40- vuotisjuhlissani kävelen käsilläni ja heitän puolivoltin.”

Nautin luonnosta, olemmehan osa sitä ja tarvitsen luontoaikaa viikkoihini jotta voin hyvin. Haaveilen kukoistavasta puutarhasta ja hoidan omaani rakkaudella. Nautin ystävieni seurasta ja aidosta ja puhtaasta ruoasta sekä muista kodin puuhista.

Elämässäni on musiikki monessa muodossa. Laulu ja teatteri ovat iso osa sydämen ääntäni. Matkailu kuuluu kuvioihin. On tasapainon kannalta olennaista ottaa välillä etäisyyttä ja ”tuulettua”.

Näyttelijäystävien kommentteja EijaSelinasta:

“Eija on maalaisjärkinen.”
“Eija on luova ihminen, joka elää hetkessä suuntautuneena kuitenkin avoimesti tulevaan.
Eija on ihminen, jolta voi kysyä neuvoa luottaen, että aina löytyy joku ajatus tarjottavaksi.
Eija on ihminen isolla iillä ja sydämellä, joka pitää jalat tiukasti maassa.
Eija on ihminen joka nykymaailman kiireessä kerkeää katsoa kanssakulkijaansa silmiin.”
“Eija on äitihahmo.”
“Lämmin ja iloinen.”
”Eija on aeto immeinen.”
”Eija on sopivasti hullu.”
”Eija on enkeli.”
Ystävän sanoin: ”Sinä elät niin kuin sinä opetat.”