BLOGI

PopUp Kahvila Karjakeittiö feat RUOKATUTKA: PopUp-päivän reseptit

  • 18.5.2017

20.5 lauantaina on virallinen restaurantday ja popUp Kahvila Karjakeittiö goes Pärnäsen korjaamo: herra ja rouva Pärnänen, kaksi vastattain toisensa löytänyttä hupsua sielua laittoivat luovat päät yhteen (tässä tapauksessa 1+1 pää on 3 pää) ja päättivät järjestää tapahtuman:

Herra ja Rouva Pärnänen

POPUP KAHVILA KARJAKEITTIÖ GOES ROMPEPÄIVÄT PÄRNÄSEN KORJAAMOLLA

Alla päivän reseptit. Fiiliksiä ja tiedot tapahtumasta voi kurkata täältä.

Valitse ainekset mahdollisuuksien mukaan luomuna ja lähituottajilta.

REKKAMIEHEN SOSEKEITTO (noin 4- 5 annosta)

1/2 lanttua
2 porkkanaa
2 sipulia
1 punajuuri
1 dl kuohukermaa
voita maun mukaan reilusti
ruususuolaa
Garam masalaa
persiljaa/muita yrttejä

Höyrytä pilkotut juurekset kannen alla matalassa vedessä pehmeiksi. Lisää kattilaan nestettä, mausteet ja voi. Soseuta hetki. Lisää kerma ja soseuta sopivaksi.

TOPAKKA KALASALAATTI (noin 6 annosta)

500g  lämminsavulohta
4 dl keitettyä kvinoaa
pilkottua purjoa maun mukaan
1 keltainen paprika
4 dl porkkanaraastetta
3 tomaattia
1/2 jääsalaatti
yrttejä maun mukaan

Irrotttele kala haarukalla nahkoistaan, keitä kvinoa. Pilko vihannekset sopiviksi paloiksi. Sekoita kaikki keskenään.

HERKKUSOOSSI (purkillinen)

500g majoneesia (esim. Heinz)
1 tuore tillipuska
1 sitruunan mehu
1 sitruunan kuori raastettuna

Valitse sopiva sekoituskulho, raasta ensin sitruunan kuoresta pintaosa ja purista sitruunan mehu. Pilko tilli hienoksi. Sekoita kaikki keskenään. Voit notkistaa majoneesia esim seesamiöljyllä.

Kommentit ja keskustelu

Kommentit on suljettu.